6 juni 2015

Presentatie Pumadag in Kleine Komedie

De Pumadag is een jaarlijks evenement van theaterproducties voor online marketeers van theaters en schouwburgen. Dit jaar werd ik gevraagd een presentatie te geven hoe je door slim gebruik te maken van social media veel free publicity kan krijgen voor je evenement of voorstelling. Bekijk hier de slides van de presentatie en volg live wat er over gezegd wordt.

Buzzcapture presentatie tijdens Pumadag 2015

Bekijk alle berichten op social media over de Pumadag

Zoals ik tijdens mijn presentatie ook heb laten zien, is er veel exposure uit social media te halen. Zo kun je na afloop rapportages maken hoe er over een evenement is gesproken. Bekijk alles wat er over de Pumadag en mijn presentatie is gezegd door te klikken op onderstaand rapport.

social media rapportage evenement pumadag buzzcapture

 

Social Narrowcast

social narrowcast evenementen

Besproken blogs

Tijdens de presentatie verwees ik naar het blog dat vanmorgen op Marketingfacts verscheen over Facebook evenementen. Ook liet ik deze social media cijfers. Hier een handleiding hoe je een evenement kunt aanmaken en hier mijn Wie is de Mol en Expeditie Robinson blogs.

Foto’s


Als je gedurende het jaar maar enkele evenementen organiseert, is het nog eenvoudiger om een pagina aan te maken. Alleen zal er in korte tijd veel meer gezegd worden tijdens een evenement. In dat geval is het vooral belangrijk de belangrijkste berichten te filteren, omdat je geen tijd hebt alle berichten te checken. Daarover schreef ik in januari dit blog waarin ik laat zien hoe je met de monitoringstool van Buzzcapture je snel de belangrijkste informatie van media, bezoekers, sponsors, tv-kijkers én medewerkers verzamelen en in korte tijd samen met de belangrijkste informatie over het evenement inzichtelijk maken.

Heb je interesse of vragen over facebook evenementpagina’s, neem dan contact op met Davy Guijt, bel (020) 320 0377 of stuur je gegevens naar davy@buzzcapture.com.

Jaap van Zessen | @JaapvanZessen

 

 

bron header foto: Wikipedia