Afvallers Expeditie Robinson ontdekt door Social Media Analyse

Als je op een onbewoond eiland bent kun je natuurlijk niet Twitteren! Daarom zocht ik de opnameperiode van Expeditie Robinson op en bekeek welke deelnemers als eerste weer gingen Twitteren. En net als met Wie is de Mol, eerder dit jaar, vielen ook de deelnemers van Wie is de Mol? door de mand. SPOILER ALERT!

Buzzcapture blog

Voor Buzzcapture schreef ik een blog waaruit de afvallers van deze serie af te leiden zijn. Het populaire tv-programma Expeditie Robinson start donderdag 4 september met een nieuwe serie op RTL-5. Liefst 18 deelnemers reisden af naar een verlaten eiland zonder contact met de buitenwereld. En dus ook zonder smartphone en social media. Net als eerder dit jaar bij  maakte ik een analyse om te kijken wanneer de opnamen waren en welke BN’ers zich als eerste weer meldden op Social Media. En opnieuw met succes.

Lees hier het volledige blog 

Volg @jaapvanzessen op Twitter om op de hoogte te blijven van

 

 

Over Jaap 256 Artikelen
Jaap is oprichter van De Digitale Chef en laat merken digitaal groeien. Maandelijks schuift hij aan bij het Mediaforum van Radio 1 als online expert en tot februari 2023 was hij chef Digitaal bij AD.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*