Filmpje gemaakt over mij als alumnus van de Vrije Universiteit (VU)

Een jaar nadat je bent afgestudeerd een mail krijgen van je universiteit of je als ‘succesvolle’ alumnus wilt komen vertellen over je werk en ervaring. Ik kan je vertellen, dan verschijnt er een dikke brede glimlach op je gezicht! Voorbeeld voor de rest, yeah right. Of ik in een ‘college tour’-achtige setting bereid ben me te laten interviewen omdat de opleiding Communicatiewetenschap tien jaar bestond? Ja natuurlijk, wat leuk! Voor de zogenaamde VU-Superdag is er zelfs vooraf een filmpje opgenomen:

De zelfbevlekking druipt er aan alle kanten af, maar toch is het leuk. In de whats app groep van oud-studiegenoten krijg je direct het stempel ‘extreme nerd’, maar dat neem ik graag voor lief. Dus ik zit maandag 18 november in een ‘College Tour-achtige’-setting om me te laten interviewen op mijn oude universiteit en dit filmpje zal nog wel een aantal jaar op de VU-website te zien zijn. #nerdpower.

Over Jaap 255 Artikelen
Jaap is oprichter van De Digitale Chef en laat merken digitaal groeien. Maandelijks schuift hij aan bij het Mediaforum van Radio 1 als online expert en tot februari 2023 was hij chef Digitaal bij AD.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*