Gastcollege Vrije Universiteit Marketingcommunicatie

Dinsdag 12 maart keerde ik terug op de VU om op mijn oude opleiding communicatiewetenschap een gastcollege te geven bij het vak Marketingcommunicatie van Ivar Vermeulen. Lees hier het verslag van een leuke middag. 

Social Narrowcast

Net als vorig jaar verzorgde Buzzcapture een gastcollege op de Vrije Universiteit op de faculteit Communicatiewetenschappen. Omdat er geen vaste hashtag was voor het vak, werd vooraf aangekondigd dat alle tweets tijdens het college met hashtag #MarcomVU verzameld zouden worden. Deze werden tijdens het college getoond in de social narrowcast van Buzzcapture. Check de narrowcast om alle tweets over het college te lezen.

 

Schermafbeelding 2015-03-12 om 16.21.19

Statistieken

Tijdens het college was @Frederikker de meest actieve student op Social Media. Bekijk alle statistieken over het college in onderstaand report (klik voor openen):

social media vu

 

De sheets van het college worden beschikbaar gesteld door docent Ivar Vermeulen. Blijf@Buzzcapture volgen via Twitter, Facebook of LinkedIn voor het laatste nieuws rond dataonderzoek op social media!

 

Jaap van Zessen | @jaapvanzessen

Deel dit artikel

Over Jaap 204 Artikelen
Social Media analist bij het Algemeen Dagblad (AD.nl) met passie voor dataonderzoek. Werkte voor veel bedrijven als dataonderzoeker bij Buzzcapture en Social Embassy. Gastspreker en trainer op gebied van social media analyses.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*