4 september 2013

Unroll toont al je nieuwsbrieven en biedt je mogelijkheid te unsubscriben

Dankzij een tweet van Erwin Blom belandde ik vanmorgen op de website van Unroll.me. Deze app doorzoekt je e-mails en toont al je nieuwsbrieven waarop je geabonneerd bent. Van sommige weet je het bestaan waarschijnlijk niet eens af, bij andere vergeet je je uit te schrijven. Dankzij deze tool kun je aanvinken welke je niet meer wilt hebben, klik je op unsubscribe en klaar is Kees!

Verplichte tweet na 5 unsubscribes

De tool is wel slim gebouwd. Je kunt je gratis van 5 nieuwsbrieven uitschrijven en daarna moet je een betaald account nemen of een tweet of Facebook bericht plaatsen. Ik heb gekozen voor een tweet van mijn 2e account, waardoor ik gewoon verder kon. Eigenlijk moet iedereen  een 2e Twitteraccount hebben voor dit soort zaken en als je die nog niet hebt is dat gelijk een goede reden deze aan te maken.

Bij mij werkte het goed en ik vind het een hele mooie tool om af en toe eens te gebruiken.Als je vragen of tips hebt naar aanleiding van dit bericht, zet ze dan hieronder neer of stuur me een bericht op @jaapvanzessen.